Referenties

De afgelopen jaren heeft Adhoc horecataxaties een groot aantal taxaties uitgevoerd in Nederland. Door de landelijke dekking van onze taxateurs zijn deze taxaties uitgevoerd van de Waddeneilanden tot Zuid-Limburg. Hierbij gaat het onder meer om taxaties van restaurants, hotels, cafés, eetcafés, discotheken, strandpaviljoens, longstay-appartementen, groepsaccommodaties, leisure complexen en feestzalen.

Rechts treft u per provincie de recent door ons uitgevoerde referenties. Het gaat zowel om taxaties van het onroerend goed als de exploitatie. Inventaris, goodwill en huurdersbelang taxaties komen hier ook voor.

De Amsterdamse horecamarkt is hedendaags bijna als zelfstandige horecamarkt te zien. Het ruime en diverse horeca aanbod gaat niet aan ons voorbij en wij kunnen met recht zeggen dat wij goed ingevoerd zijn in de Amsterdamse horecamarkt.

De provincie Zuid-Holland is tevens goed vertegenwoordigd aangezien de hoofdvestiging van Adhoc horecamakelaars B.V. in Gouda gelegen is.

Vragen over onze referenties?

Om de discretie van onze opdrachtgevers te waarborgen kunnen wij geen inhoudelijke informatie of mededelingen geven omtrent de referenties zoals deze op onze website staan. Mocht u vragen hebben over een taxatie of horeca advies neem dan direct contact met op.         WIJ

Meer informatie over een taxatie of advies?
Copyright © 2023 Adhoc – Alle rechten voorbehouden