Horeca Taxatie aanvragen

Taxeren is maatwerk, zeker wanneer het gaat om de taxatie van een horecabedrijf of bedrijfspand. Dergelijke taxaties vergen expertise. Zo moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met exploitatiegegevens en wettelijke eisen die aan een taxatierapport worden gesteld.

Type taxaties

Hoe het taxeren precies in zijn werk gaat, ligt uiteraard aan wat u precies wilt laten taxeren. Naast onroerend goed, kan dit bijvoorbeeld de huurwaarde of grondwaarde zijn, maar ook de inventaris. Op deze pagina treft u de verschillende type taxaties aan, zo kunt u een gerichte aanvraag doen.

Taxatie aanvragen

Wilt u een professionele taxatie aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij spoedig contact met u op. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0182-533 355

Adhoc Horecataxaties

Adhoc Horecataxaties heeft jarenlange ervaring op dit gebied van o.a taxatie van horeca- en bedrijfspanden. Wij zijn een betrouwbare en gecertificeerde partner voor horeca-ondernemers, bankinstellingen, vastgoedeigenaren en andere marktpartijen. De Amsterdamse horecamarkt is hedendaags bijna als zelfstandige horecamarkt te zien. Het ruime en diverse horeca aanbod gaat niet aan ons voorbij en wij kunnen met recht zeggen dat wij goed ingevoerd zijn in de Amsterdamse horecamarkt.  Maar ons werkgebied reikt verder dan alleen Amsterdam. Middels onze referenties kunt u zien waar wij afgelopen jaren al met succes horecataxaties hebben uitgevoerd.

Naast taxatie van o.a. onroerend goed, inventaris, huurwaarde, grondwaarde en leisure, kunt u bij ons ook terecht voor gedegen advies of hertaxatie. Al deze diensten kunnen wij voor u uitvoeren omdat wij voldoen aan onderstaande punten.

Copyright © 2023 Adhoc – Alle rechten voorbehouden