Accreditaties en certificeringen

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Onze taxateurs zijn allen ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). De NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.

Meer op www.nrvt.nl

Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS)


Adhoc is Regulated by Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). De kwalificatie ‘RICS regulated firm’ staat voor integer handelen, betrouwbare advisering, de hoogste kwaliteit van dienstverlening, verantwoordelijkheid nemen en respectvol handelen. RICS is een wereldwijde organisatie voor vastgoedprofessionals, opgericht in 1868. Momenteel telt het meer dan 100.000 aangesloten vastgoedprofessionals wereldwijd; in Nederland circa 525, waarvan ongeveer 125 taxateur zijn.

Meer op www.rics.org

Lid van NVM


Tevens is Adhoc lid van de NVM (vakgroep Business). NVM is de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen en bestaat sinds 1898. De vakgroep NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed.

Meer op www.nvm.nl

Meer informatie over een taxatie of advies?
Copyright © 2023 Adhoc – Alle rechten voorbehouden