Over Adhoc horecataxaties

Adhoc horecamakelaars is opgericht in 1978. Wij staan u bij met onze expertise in exploitatie-gebonden vastgoed én horeca. Door deze unieke combinatie kunnen wij u het advies geven dat u nodig hebt bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van een horecabedrijf. Maar ook voor beleggingen, projectontwikkeling en taxaties kunnen u goed helpen.

Eigen taxatieafdeling

Sinds 1 januari 2016 heeft Adhoc horecamakelaars een taxatieafdeling, Adhoc horecataxaties. Binnen Adhoc horecataxaties werkt een team van ervaren professionals dat zich met taxaties van horecaobjecten, alsmede leisure- en sportobjecten bezighoudt. Onze taxateurs hebben inzicht in de opbrengstverwachtingen van horecabedrijven en zijn hierdoor in staat zinvolle taxatierapporten te leveren. De waarde van een horecabedrijfspand zegt immers niets als het exploitatieresultaat niet wordt meegewogen.

Taxeren is maatwerk en helemaal wanneer het gaat om horecabedrijfspanden of horeca-exploitaties. Dergelijke taxaties vergen expertise. Adhoc horecataxaties is landelijk actief en reeds jarenlang een betrouwbare en gecertificeerde partner voor horecaondernemers, bankinstellingen, beleggers, vastgoedeigenaren en andere marktpartijen.

Adhoc is preferred supplier

Zo is Adhoc horecataxaties preferred supplier van of opgenomen op de shortlists van diverse banken, zoals onder meer Rabobank, ING Bank en ABN-Amro bank.

Wilt u meer informatie over Adhoc horecataxaties? Bekijk dan onze diensten,  maak kennis met onze medewerkers of bekijk onze referenties.  Bekijk onze website van Adhoc Horecamakelaars

Meer informatie over een taxatie of advies?
Copyright © 2023 Adhoc – Alle rechten voorbehouden